Önnek is súlyos, elhúzódó, vagy szabálytalan a ciklusa?

Ha ez a probléma áll fenn, tudja, nincsen egyedül. A nők 20 %-át érinti életük egy bizonyos szakaszában ez a tünetegyüttes, ami a túlzott vérzéssel járó menstruáció. Ez leggyakrabban a harmincas évek közepén vagy a negyvenes évek elején jelentkezhet.

Miért történik ez? A méh belsejét egy nyálkahártya borítja, egy úgynevezett endometrium, ami minden egyes ciklus után megvastagszik. Az endometrium megvastagodását hormon aktivitás okozza, ez alatt készül fel a méh a lehetséges terhességre. Majd körülbelül 14 nap elteltével következik be az ovuláció. Ha a petefészek által felszabadított petesejt spermával termékenyül meg, akkor a méhbe fog beágyazódni, ami terhességet eredményez. Ha nem következik be a terhesség, az endometrium a menstruációs ciklus második fázisában megváltozik, és leválik. A hormonok jelentős hatást gyakorolnak az endometriális változásokra és időszakokra. Ezzel eltérő állapotokat hoznak létre az anyaméhben, melyek betegségekben jelentkeznek, mint például hasi görcsök és bőséges vérzés formájában.

Ismerje meg a tényeket!

Amit tudni érdemes a kezelésről

  • Gyors
  • Megbízható
  • Hatékony
  • Bármikor elvégezhető
  • Hormonmentes
  • Nem megterhelő

Budapesti Centrumunk Vezető Professzora:

Prof. Dr. Ács Nándor

A Cavaterm eljárást a világon mintegy 20 éve alkalmazzák teljes sikerrel. Az eddig általam elvégzett beavatkozások után betegeink abszolút elégedettek, a vérzészavar megszűnt. A betegek számára nagyon biztonságos és gyors, az orvos számára nagyon kényelmes megoldást jelent.

TOP