Gyakran Ismételt Kérdések

Néhány kérdés és válasz

A Cavaterm ™ kezelés fájdalmas?
Általában nem, hiszen ezt a kezelést érzéstelenítéssel végzik, és megfelelő gyógyszereket kap a páciens a fájdalom kialakulásának megelőzésére. A fájdalomküszöb azonban személyenként változó lehet. Ha a beteg mégis fájdalmat érez, azt azonnal jelezze orvosának, hogy további fájdalomcsillapítót kaphasson.

A Cavaterm ™ okozhat e mellékhatásokat?
A Cavaterm ™ nem okoz jelentős mellékhatásokat. A kezelés után a menstruációs görcshöz hasonló fájdalom jelentkezhet. Ezt a fájdalomcsillapító beadásával enyhítik. A kezelés után a hüvelyi folyás is előfordulhat, de ez teljesen normális ugyanis a gyógyulási folyamat része.

A Cavaterm ™ okozhat e korai menopauzát?
Nem, a Cavaterm™ nem befolyásolja a hormonális egyensúlyt, sem a menstruációs ciklus fázisait. A beavatkozás után ciklusa rendszeres lesz, de a menstruációs vérzés csökkenni fog, vagy teljesen megszűnhet. De ez nem egyenlő a menopauzával!

Mennyi ideig tart a gyógyulás a Cavaterm™ kezelés után?
Néhány órával a kezelést követően vagy legkésőbb már másnap haza is lehet menni. Gyors felépülés, a páciens rövid időn belül visszatérhet a napi életritmusához.

Videó

Budapesti Centrumunk Vezető Professzora:

Prof. Dr. Ács Nándor

A Cavaterm eljárást a világon mintegy 20 éve alkalmazzák teljes sikerrel. Az eddig általam elvégzett beavatkozások után betegeink abszolút elégedettek, a vérzészavar megszűnt. A betegek számára nagyon biztonságos és gyors, az orvos számára nagyon kényelmes megoldást jelent.

TOP