Mit érdemes még tudnia a kezelésről?

A kezelés után 2-4 órával menstruációs görcsökhöz hasonló fájdalom léphet fel. Ezt a kellemetlenséget megfelelő gyógyszerekkel fogja orvosa enyhíteni.

Továbbá a felépülés nagyon gyors, de tanácsos elkerülni a fizikailag megterhelő feladatokat közvetlenül a kezelés után.
A beavatkozás után hüvelyi folyást tapasztalhat, de ezek a tünetek normálisnak számítanak, ugyanis a gyógyulási folyamat része. A kezelés után két hétig nem szabad fürdőkádban fürdeni, úszni vagy szexuális életet élni. A tamponok helyett egészségügyi betétek használata javasolt.

Itt elengedhetetlen megemlíteni, hogy a Cavaterm™ módszer egy hormonmentes kezelés, ami nem befolyásolja a hormonális egyensúlyt.

Fontos megjegyezni még, hogy a Cavaterm™ kezelés nem alkalmazható, ha jövőben gyermeket szeretne, ugyanis az eljárás elpusztítja az endometriumot, melynek érintetlenül kell maradnia ahhoz, hogy megfelelő fogantatás jöhessen létre. Kiemelendő az is, hogy a módszer nem teszi Önt sterillé, de a kezelés után kezdődő terhesség kockázatos, ezért utána megbízható fogamzásgátló módszert kell alkalmazni.

Ismerje meg a tényeket!

Amit tudni érdemes a kezelésről

  • Gyors
  • Megbízható
  • Hatékony
  • Bármikor elvégezhető
  • Hormonmentes
  • Nem megterhelő

Budapesti Centrumunk Vezető Professzora:

Prof. Dr. Ács Nándor

A Cavaterm eljárást a világon mintegy 20 éve alkalmazzák teljes sikerrel. Az eddig általam elvégzett beavatkozások után betegeink abszolút elégedettek, a vérzészavar megszűnt. A betegek számára nagyon biztonságos és gyors, az orvos számára nagyon kényelmes megoldást jelent.

TOP